Matematik

Brøk - ligning

01. oktober 2013 af XX88XX (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan gør jeg, så denne ligning ikke står i en brøk?

2 * b/ l5


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2013 af peter lind

Det er ikke nogen ligning


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2013 af SuneChr

Længden af et A5 papir = bredden af papiret gange k .
k er ca. 1,41

Du har opgaven kørende i denne tråd .


Svar #3
01. oktober 2013 af XX88XX (Slettet)

Jamen jeg ved jo ikke hvad længde og bredde er i tal, gør jeg? Som er nødvendige for at udregne k, hvordan finder du frem til K=1,41


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2013 af SuneChr

Det er ligegyldigt, om man tager A4 , A5 eller et tredje A-format.
Tag et A4 ark. Det er det lettest tilgængelige.
Længden måles til  29,7 cm og bredden  21 cm .
Find nu forholdet  29,7 / 21  =  ............... = k
Mål nu efter, om det passer.


Svar #5
01. oktober 2013 af XX88XX (Slettet)

Men når jeg skal gange med 2 foran brøken, giver det jo 2,82?


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. oktober 2013 af SuneChr

# 5
Hvor får du 2 fra?
Der skal ikke ganges med 2 .  Hvorfor vil du gange med 2 ?
# 4
Gør samme forsøg med et A5 ark.


Svar #7
01. oktober 2013 af XX88XX (Slettet)

Fordi:  2*b5 / l5?

A5 ark: k= 0,707142857, ik'?


Skriv et svar til: Brøk - ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.