Matematik

Funktioner (b niveau)

02. oktober 2013 af camilla7100f (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa jeg sidder med denne opgave (del 2 med hjælpemidler i det vedhæftede dokument)

Opave a har jeg lavet men jeg er i tvivl om de effterfølgende opgaver.

I opgave b har jeg  udregnet følgende : Men det ser ikke rigtigt ud.!

funktionen i(x) =;
ved salg af 25 kg:

i= 25x*0,75-37,25
x := 25                    
i = .75*x-37.25;
i = -18.50
Omsætningen` ved salg af 25 kg kemikalium er `altså` ;
-18,50!

Nogen som kan hjælpe mig?

Vedhæftet fil: opgavesæt_2_b (3).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2013 af Erik Morsing (Slettet)

den ser helt forkert ud, prøv igen


Skriv et svar til: Funktioner (b niveau)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.