Matematik
potensfunktioner og proportionalitet
01. november 2005 af
kazaazu (Slettet)
Jeg er har problemer med denne opgave - som skal løses uden hjælpemidler:
En funktion f er proportional med en potensfunktion (altså f(x)=b*x^a) , og
f(2) = 5 og f(4) = 4/5
Bestem en forskrift for f
Jeg kan ikke se hvordan den skulle kunne løses uden hjælpemidler. Har prøvet med to ligninger og to ubekendte, men det funker sgu ikke rigti ...
Kan nogen hjælpe ?
En funktion f er proportional med en potensfunktion (altså f(x)=b*x^a) , og
f(2) = 5 og f(4) = 4/5
Bestem en forskrift for f
Jeg kan ikke se hvordan den skulle kunne løses uden hjælpemidler. Har prøvet med to ligninger og to ubekendte, men det funker sgu ikke rigti ...
Kan nogen hjælpe ?
Skriv et svar til: potensfunktioner og proportionalitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
