Matematik

Kile/klods.. Jeg tigger om hjælp..

03. oktober 2013 af Hyldeblomst22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ja jeg håber virkelig nogen kan hjælpe mig med denne opgave.. Jeg føler mig helt på bar bund på alle spørgsmål i denne opgave! Opgaven er opgave 15 i det vedhæftede dokument.. Jeg håber virkelig nogen kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2013 af LuckyLuc (Slettet)

a)

Volume =side*side*højde

V=x*x*h

V=x2 *h

100 = x2 * h     (isolere selv h)

Osv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

#1

Du mangler vist at gange med ½.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2013 af LuckyLuc (Slettet)

#2

Korrekt.

#0

Der er 5 overflader som på tegning for kilen. O(x) udtrykker dette. Beregn for hvert enkelt af disse overflader arealet, og du vil komme frem til O(x). F.eks. er overfladearealet af kvadratet i bunden x2.


Skriv et svar til: Kile/klods.. Jeg tigger om hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.