Matematik
.....hvor lang tid tager det....
01. november 2005 af
ASLAK (Slettet)
vil i ikke lige tjekke efter om opgaven er rigtig....
a)Hvor lang tid tager det at køre 500 km på en cykel med 20 km/t?
t ER TIDEN.
t* 20 km/t = 500 km
t= 500 km / 20km/t
t=25 timer
b)Hvor lang tid tager turen i en Boeing 737 med 840 km/t?
t*840 km/t =500 km
t=0,60 t
c)Hvor meget er køretiden kortere, hvis Pedersen får sin vilje og kører 130 km/t frem for Jensen 90 km/t?
den har jeg så regnet ud til 1,71 t
a)Hvor lang tid tager det at køre 500 km på en cykel med 20 km/t?
t ER TIDEN.
t* 20 km/t = 500 km
t= 500 km / 20km/t
t=25 timer
b)Hvor lang tid tager turen i en Boeing 737 med 840 km/t?
t*840 km/t =500 km
t=0,60 t
c)Hvor meget er køretiden kortere, hvis Pedersen får sin vilje og kører 130 km/t frem for Jensen 90 km/t?
den har jeg så regnet ud til 1,71 t
Skriv et svar til: .....hvor lang tid tager det....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
