Kemi

Kemi aflevering, HJÆLP

05. oktober 2013 af nadiaChristensen (Slettet)

CO2 (g) +C(grafit) --> 2CO(g)

For denne reaktion er deltaH° = 173,0 kJ/mol, delta S° = 176,5 JK−1mol−1 og deltaG° = 119,8 kJ/mol ved 298 K. 

e) Redegør for, hvorfor man vil forvente, at delta S° > 0 for reaktion (II). 

f) Diskutér kort hvorfor der i højovne opereres med en temperatur på op imod 2000 °C. 


Svar #1
05. oktober 2013 af nadiaChristensen (Slettet)

Nogen der kan hjælpe ??


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

e) Hvis man nu betragter entropien som et mål for uorden. I venstre side af reaktionen er der en større grad af orden end i højre side (1 mol gas og 1 mol fast stof er der mere orden på end 2 mol gas).

Eller noget i den stil???


Svar #3
06. oktober 2013 af nadiaChristensen (Slettet)

Nåååååhh, nu forstår jeg det!!! :) Taaak 

Har du måske også nogen ide til opg f ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

Nej jeg ved det ikke. Måske noget med reaktionshastigheder?


Skriv et svar til: Kemi aflevering, HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.