Matematik

Forskrift for en funktion

06. oktober 2013 af MiniDue (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej ville være super rart hvis i ville hjælpe mig med denne lille opgave. På forhånd tak :)

Om den eksponentielle udvikling f gælder, at f (2) = 1 og f (-2) = 81. 
Angiv forskrift for f.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af mathon


               y = b•ax

                              y2/y1 = ax2-x1

                              a = (y2/y1)1/(x2-x1)
.

                              b = y1 / ax1 = y1•a-x1


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med. 


Skriv et svar til: Forskrift for en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.