Kemi

Stoffer dannes ved reaktionen

06. oktober 2013 af Nemo0705 (Slettet)

Hej hvilke stoffer dannes der ved reaktionen. Reaktionsskemaet for magnesium og saltsyre er: Mg+ 2 HCI pil MgCl2 + H2 Hvilke stoffer dannes der ved reaktionen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af mathon


                    uædelt metal   +   stærk syre   --->  salt   +   dihydrogen  


Svar #2
06. oktober 2013 af Nemo0705 (Slettet)

hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2013 af Chaite (Slettet)

#1 hvor ved man det fra, mathon? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2013 af AngelOneOne

Magnesiumchlorid + dihydrogen

Dvs. uædelt metal = Mg (Magnesium) + Stærk syre = HCl (Saltsyre) =

Metalsalt (magnesiumchlorid) + dihydrogen (H2)

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #5
06. oktober 2013 af Nemo0705 (Slettet)

så stofferne der bliver dannet er magnesiumchlorid og dihydrogen?


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. oktober 2013 af AngelOneOne

Ja jævnfør dit eget reaktionsskema:

Mg + 2 HCl --> MgCl2 + H2

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Stoffer dannes ved reaktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.