Matematik
Tjekke efter
Hej allesammen, jeg har lavet en opgave som jeg gerne vil have tjekket efter om jeg har løst den korrekt. Jeg har vedhæftet opgaven.
Jeg får arealet til 4,16 kan det passe? og det er med hjælpemidler dvs. at jeg har beregnet på lommeregneren ved at indtaste
∫20 ( -x2+3x+2)dx
Svar #2
06. oktober 2013 af mathon
Nej det passer ikke, at 0∫2(-x2+3x+2)dx = 4,17
men
det passer, at 1∫2(-x2+3x+2)dx = 4,17
Svar #4
06. oktober 2013 af lvr34 (Slettet)
Du har angivet grænseværdierne 0 og 2. Det skal i stedet være 1 og 2.
Svar #5
06. oktober 2013 af LW09 (Slettet)
#2
Nej det passer ikke, at 0∫2(-x2+3x+2)dx = 4,17
men
det passer, at 1∫2(-x2+3x+2)dx = 4,17
TAste fejl jeg skrev også 1 på lommeregneren men får den til 4,16667 ?
Svar #6
06. oktober 2013 af LW09 (Slettet)
Yes yes jeg er klar over det, jeg har også angivet mine grænseværdier til 1 og 2 :) det var en tastefejl
Skriv et svar til: Tjekke efter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
