Matematik

Reducer

07. oktober 2013 af Yeew (Slettet)
(a-2)*(3+a)..... =. a*3-a*a+2*3-2*a =. 3a-a^2+6-2a = 1a-a^2+6 ...... Korrekt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2013 af hesch (Slettet)

Nej, der er fortegnsfejl i din udregning


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2013 af hesch (Slettet)

(a-2)*(3+a) = 3a+a2-6-2a = . . .


Svar #3
07. oktober 2013 af Yeew (Slettet)

Men hvis nu det hed (a+2)*(3-a) , havde det så været rigtigt?





Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej, det ville det ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2013 af hesch (Slettet)

Ja, men det stod der jo ikke i  #1


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. oktober 2013 af hesch (Slettet)

#3 og #5:  Er du snart færdig med at redigere ?


Brugbart svar (1)

Svar #7
07. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Du har vel selv styr på #5?


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. oktober 2013 af Stats

Man skulle tro, at dette indlæg var skrevet af Morten Ingemann, som laver de der sjove, bag på ekstrabladet... :D

Uhyrligt sjovt her om morgenen :D:D..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

#8 Det har du faktisk ret i.


Brugbart svar (0)

Svar #10
07. oktober 2013 af hesch (Slettet)

Svarene #4 og #5 var begge rigtige, blot på forskellige tidspunkter:  t0 + n*Δt , hvor Δt ≈ 30 sek, og hvor n er en heltalsvariabel, der inkrementeres for hver ny release af spørgsmålet.


Brugbart svar (0)

Svar #11
07. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

(a-2)*(3+a)

Gang alle led med hinanden

a*3=3a

-2*3=-6

a*a=a^2

-2*a=-2a

3a-6+a^2-2a=1a-6+a^2


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.