Matematik

Find a i andengradsligning

08. oktober 2013 af cocie (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej jeg har fået en opgave hvor jeg skal finde a i en andengradsligning. b=4 og c =2
Hvordan finder jeg så a?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2013 af oppenede

Det kan du ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2013 af SuneChr

ax2 + bx + c  =  y
ax2 + 4x + 2  =  y
ax2  =  y - 4x - 2
a  =   (y - 4x - 2) / (x2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Opgaven må indeholde yderligere en oplysning, der muligg8r bestemmelsen af a, for eksempel at ligningen har netop 1 løsning. Formuler hele opgaven.


Skriv et svar til: Find a i andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.