Matematik

korrekt?

08. oktober 2013 af LW09 (Slettet)

Er dette korrekt? :)

En funktion f er givet ved f(x)=3x0.2 

Bestem k, så ∫k0 f(x)dx=15

Solve(∫k0 3x0.2=15,k = k=4.45 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

ja, svaret er korrekt!


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det eksakte svar er

k = 61/1,2 = 65/6 = 4,451018...


Skriv et svar til: korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.