Matematik

den spidse vinkel

09. oktober 2013 af CSSK (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har forsøgt tan= (4,27/55,2) og derefter tan^-1

men jeg får ikke et ordentligt resultat. Er det en anden måde at finde den spidse vinkel på?

Jeg ved godt det er nemt, men behøver virkelig lidt hjælp her. 

Vedhæftet fil: 2013-10-09_130157.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2013 af PeterValberg

Har du indstillet dit CAS værktøj til at regne i grader (ikke radianer) ?

θ=tan-1(4,27/55,2) = 4,42º

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. oktober 2013 af CSSK (Slettet)

#1

Ja den står på 'degree' og jeg får også samme resultat som dig, men jeg ved det skal give 85,6 grader- og kan ikke se hvordan det kan lade sig gøre..


Svar #3
09. oktober 2013 af CSSK (Slettet)

Nej, glem det jeg sagde, jeg ved det nu :-)


Skriv et svar til: den spidse vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.