Matematik

ligning med brøk

22. oktober 2013 af kev22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Syntes ikke der er særlig meget infomation på nettet ang ligning med brøker, så spørger her.

2x / 7 = 4

Hvad er fremgangsmåden? Hvad gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2013 af mathon

            Multiplicer med 7 på begge sider af lighedstegnet.

                                   2x = 28…


Svar #2
22. oktober 2013 af kev22 (Slettet)

okay tak :)


Svar #3
22. oktober 2013 af kev22 (Slettet)

så x er 14? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. oktober 2013 af mathon

      Ja


Svar #5
22. oktober 2013 af kev22 (Slettet)

hmm ok :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. oktober 2013 af Science4ver (Slettet)

Du kan altid teste ved at indsætte løsningen i din ligning.
 

(2*14) / 7 =  28/7 = 4


Svar #7
22. oktober 2013 af kev22 (Slettet)

Yes, tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: ligning med brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.