Matematik
Reducering
23. oktober 2013 af
kajo01 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Jeg har brug for hjælp til at Reducér: (k+m)^2 -2k(k+m)
Tak på forhånd :-)
Jeg har brug for hjælp til at Reducér: (k+m)^2 -2k(k+m)
Tak på forhånd :-)
Svar #1
23. oktober 2013 af LubDub (Slettet)
benyt (a + b)2 = a2 + 2ab + b2
og h·(f + v) = h·f + h·v
Svar #2
23. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)
Eller, sæt (k+m) uden for parentes som fælles faktor.
(k+m)2 - 2k·(k+m) = (k+m)·(k+m - 2k) = ...
Skriv et svar til: Reducering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
