Matematik

retvinklet trekant

25. oktober 2013 af aresiio (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Er dette en retvinklet trekant?

|AB| = 4 

|AC| = 1

|BC| = √17


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2013 af PeterValberg

Undersøg om |BC|2 = |AC|2+|AB|2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvis siderne opfylder

a2 + b2 = c2 ,

hvor a og b er de to mindste af siderne, er trekanten retvinklet. Undersøg selv, om dette er tilfældet.


Svar #3
25. oktober 2013 af aresiio (Slettet)

Har fundet ud af det, men tak for hjælpen:)


Skriv et svar til: retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.