Matematik
Vektorfunktion
06. november 2005 af
Vuffi (Slettet)
Alo
Jeg sidder og regner nogle opgaver før termins, og er ved en der driller. Kort sagt handler den om en golfbolds bane, hvilket kan illustreres på følgende måde:
r(t) x = 23t
y = 23t-5t^2
Det forudsættes at bolden lander 9 meter over x-aksen.
1) Bestem længden af det tidsrum bolden er i luften
2) Bestem ved beregning koordinaterne til nedslagspunktet
3) Bestem boldens fart i det øjeblik den rammer jorden.
- Hvis nogle ville komme med nogle hints, ville jeg sætte stor pris på det.
Jeg sidder og regner nogle opgaver før termins, og er ved en der driller. Kort sagt handler den om en golfbolds bane, hvilket kan illustreres på følgende måde:
r(t) x = 23t
y = 23t-5t^2
Det forudsættes at bolden lander 9 meter over x-aksen.
1) Bestem længden af det tidsrum bolden er i luften
2) Bestem ved beregning koordinaterne til nedslagspunktet
3) Bestem boldens fart i det øjeblik den rammer jorden.
- Hvis nogle ville komme med nogle hints, ville jeg sætte stor pris på det.
Svar #2
06. november 2005 af Vuffi (Slettet)
Ved opgave 1, overvejer jeg at diffentiere ligningen og derefter finde den numeriske længde af denne?
Skriv et svar til: Vektorfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
