Kemi

Er der nogen der kan sige om det er rigtigt?

01. november 2013 af isabellla (Slettet) - Niveau: B-niveau

Pludselig er jeg i tvivl om der er det man spørger om. Er der nogen der kan sige om det er rigtigt?

2.Aflæs den forbrugte volumen NaOH ved ækvivalenspunktet og omregn denne til stofmængden af NaOH. (Husk - ækvivalenspunktet er ikke nødvendigvis et målepunkt)

Mit svar

Aflæst fra graf: Volumen af tilsat NaOH ved ækvivalenspunktet: 17,6mL = 0,0176 L; Koncentration af NaOH(oplyst): 0,0998M ; Volumen af eddikesyre: 2 ml

Stofmængden af NaOH finder vi ud fra følgende formel:

   c = n/V -->  0,0998M / 0,0176 L  = 5.67mol/L
 


Svar #1
02. november 2013 af isabellla (Slettet)

Åh fandt lige ud af det!


Svar #2
02. november 2013 af isabellla (Slettet)

Den rigtige formel er :

n=c*V


Skriv et svar til: Er der nogen der kan sige om det er rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.