Matematik

sidelængde af et kvadrat.

02. november 2013 af julieholst23 (Slettet)

Kvadratet har A = 9 i anden, hvor lange er siderne?

Nogen der har en nem formel eller anden form for hjælp, da jeg er "idiot" til matematik?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2013 af mathon


                                  Akvadrat = s2

                                  s = √(Akvadrat) = √(92)


Svar #2
02. november 2013 af julieholst23 (Slettet)

Det forstår jeg desværre ikke noget som helst af :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2013 af mathon

                   s • s = 9 • 9

hvilken værdi har s                             s er sidelængden


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2013 af OnceUponATime (Slettet)

akvadrat = s2

er det helt samme som du har skrevet i dit spørgesmål, nemlig A = 92

For at finde siderne af kvadratet skal du altså tage kvadratroden af 92, så:

s = kvadratroden af (Akvadrat) som er = kvadratroden af (92)

s er sidelængden


Skriv et svar til: sidelængde af et kvadrat.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.