Matematik

BRUG FOR HJÆLP REGN MED A OG B

05. november 2013 af nejjegerej (Slettet) - Niveau: 8. klasse

2a+2b+a=
 

og 3*(2a-2)-7=

skal virkelig have brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2013 af Drunkmunky (Slettet)

Den første er ret let, da 2a = a+a og 2b=b+b, vi har altså, at 2a+2b+a=a+a+b+b+a=3a+2b

3*(2a-2)-7 er lidt mere kompleks, men du har ved at gange ind i parentesen, at 3*2a-3*2-7=6a-6-7=6a-13.


Svar #2
05. november 2013 af nejjegerej (Slettet)

Åh tusinde, tusinde tak!


Skriv et svar til: BRUG FOR HJÆLP REGN MED A OG B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.