Matematik

Differentialkvotient

07. november 2013 af karolinenissen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen.

skal regne denne opgave, og ved ikke hvordan man gør, nogle der vil hjælpe? 

Brug tretrinsreglen til at vise, at funktionen givet ved regneforskriften: 
f(x) = 1/x
har differentialkvotienten f1(x0) = -1/02

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2013 af PeterValberg

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:diff_kvotient.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2013 af mathon

Brug tretrinsreglen til at vise, at funktionen givet ved regneforskriften: 
f(x) = 1/x
har differentialkvotienten f '(x0) = -1/x02


Svar #3
07. november 2013 af karolinenissen (Slettet)

Tusinde tak Peter Valberg! Forstår det nu. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2013 af mathon

Det samme i lettere læselig form
 


Svar #5
07. november 2013 af karolinenissen (Slettet)

Men der bruger du jo ikke H mathon?


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. november 2013 af mathon

se


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.