Matematik

Sinus

10. november 2013 af andershansen1970 (Slettet) - Niveau: A-niveau

bestem vinklerne når du har flg. funktionsværdier

a) sin v = 0,2863

b) sin v = 0,6216

c) sin v =0,8743

Hvem kan evt. hjælpe mig igang, med hvad jeg skal her


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2013 af 123434 (Slettet)

Sin-1(0,8743)=ca 61 grader


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2013 af mathon

 
                    sin(xo + p•2π) = sin((π-xo) + p•2π)  = 0,2863     p ∈ Z

løsninger
                   x = 0,290363 + p•2π         x = 2,851213 + p•2π
                       
       


Svar #3
10. november 2013 af andershansen1970 (Slettet)

tak begge 2, men jeg er stadigvæk lidt i vildrede .. skal jeg lave en trekant 

eller er jeg ude i at jeg skal lave et diagram 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2013 af SuneChr

# 3
Kig på enhedscirklen. Her vil det visualiseres, at  sin Θ = sin (180o - Θ)
a)  Linjen, med ligningen   y = 0,2863 ,  skærer enhedscirklen to steder,
svarende til de to vinkler.
 


Skriv et svar til: Sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.