Matematik

Komplekse funktionsrum

11. november 2013 af lulumussi (Slettet)

Jeg ville høre, om jeg kunne få hjælp til en opgave, som jeg er gået lidt i stå med. Vi har fået angivet den lineære afbildning f: W -> W, som gives ved: f(z(t)) = z''(t) + z(t)

Ville høre om i kunne hjælpe med at bestemme kernen til f?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

En funktion z(t) tilhører kernen for f , hvis der gælder f(z(t)) = 0. Løs derfor differentialligningen

z''(t) + z(t) = 0 .


Svar #2
13. november 2013 af lulumussi (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Komplekse funktionsrum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.