Kemi

KEMI

12. november 2013 af Sarahh9 (Slettet)

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? 

- Beregn pH i en 3 M opløsning af NH4Cl.
- Hvad bliver pOH og pH i en blanding af 10 mL 3M ammoniumchlorid og 30 mL 1M natriumhydroxid ?
- Hvor meget concentreret ammoniakvand (= 12M NH3) skal der tilsættes 10 mL 3M ammoniumchlorid for at få en puffer med et pH på 9,0 (beregn først mol NH3 og derefter mL conc. ammoniakvand).

Regneregler for logaritmer som i måske kunne få brug for: log(a/b) = log(a)-log(b); log(a·b) = log(a) + log(b).


Skriv et svar til: KEMI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.