Kemi
Reaktionsligning
07. november 2005 af
Fnis (Slettet)
Jeg har fået en opgave som lyder således:
10mL 4% havvand titreres med AgNO3, hvor meget vejer den udfældede AgCL?
NaCL + AgNO3 --> NaNO3 + AgCL (s)
Nu kan jeg så ikke komme videre? Hjælp søges...
10mL 4% havvand titreres med AgNO3, hvor meget vejer den udfældede AgCL?
NaCL + AgNO3 --> NaNO3 + AgCL (s)
Nu kan jeg så ikke komme videre? Hjælp søges...
Svar #2
07. november 2005 af | Sveegaard | (Slettet)
Du skal nu finde ud af stofmængderne n vha. n = M*m
Da alle stofferne forekommer 1:1 er n(AgCl) lig med f.eks. n(NaCl), herefter kan du udregne massen vha. m = n/M
Da alle stofferne forekommer 1:1 er n(AgCl) lig med f.eks. n(NaCl), herefter kan du udregne massen vha. m = n/M
Skriv et svar til: Reaktionsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
