Matematik

Ligninger

14. november 2013 af f3n3r (Slettet) - Niveau: C-niveau

Goddag alle sammen derude.

Er der en der kunne hjælpe mig med et par ligninger som jeg ikke kunne finde ud af?

4- (x+5) = 32 + x ?

0,436x + 3,26 = 4,2(x-4)-5,34x

3,9(0,9x+7,34)=-3,78


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2013 af mathon

                              4 - (x+5) = 32 + x     hæv minus-parentesen


Svar #2
14. november 2013 af f3n3r (Slettet)

#1
 

                              4 - (x+5) = 32 + x     hæv minus-parentesen

Kunne man få et facit?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2013 af mathon

                             4 - x - 5 = 32 + x …


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.