Matematik

FUNKTIONSTILVÆKST

14. november 2013 af shekeb (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. Sidder bare med det ene spørgsmål jeg sejler med. Håber nogen af jer kunne hjælpe? :)

Funktionen f er givet ved: f(x)=4x+3

Bestem funktionstilvæksten delta y udfra x0 = 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2013 af mathon


                  f(2+h) - f(2) = 4·(2+h) + 3 - (4·2 + 3) = 8 + 4h + 3 - 8 - 3 = 4h


Svar #2
14. november 2013 af shekeb (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: FUNKTIONSTILVÆKST

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.