Matematik

forskrift?

15. november 2013 af pjsm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har jeg lavet det rigtigt?

f (x)=x3−12x+3

finde forskrift for f'(x) =  f'(x)=3*x^(2)-12*1+3*0
                                      f(x) = 3x^(2)-12


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2013 af lfdahl (Slettet)

Du bør skrive det i editoren således: f(x) = x3 - 12x + 3

Forskriften for f' stemmer: f'(x) = 3x2 - 12


Skriv et svar til: forskrift?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.