Matematik

Løs ligning - mat B

16. november 2013 af rasmuscaspar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej søde medmennesker, jeg sidder fast i en matematik aflevering, i følgende opgave:

Løs ligning (x+1)(x-1)(x2+1)=0

Jeg takker på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2013 af Drunkmunky (Slettet)

Du benytter nulreglen, og har at der er følgende rødder:

x=-1, x=1, x=i, x=-i.


Svar #2
16. november 2013 af rasmuscaspar (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Løs ligning - mat B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.