Matematik

Mat B...

16. november 2013 af proffesssor (Slettet) - Niveau: B-niveau

F(x)=x3-3x2-4 

Bestem f'(x) og monotoniforholdene. 

Nogle der kan hjælpe er ret blank..? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2013 af SuneChr

Benyt lille f i stedet for F.
f (x)  =  x3 - 3x2 - 4
(axn) '  =  anxn-1
Find 0-punkter for f '   .


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2013 af peter lind

Find f'(x)  brug at (xn)' = n*xn-1

Løs ligningen f'(x) = 0

Find de intervaller hvor f'8x) er positiv og hvor den er negativ


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2013 af 123434 (Slettet)

Skal tangentligningen benyttes? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. november 2013 af peter lind

Nej ikke med mindre der spørges om det i opgaven


Skriv et svar til: Mat B...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.