Matematik

Mat b - på forhånd tak

16. november 2013 af rasmuscaspar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej søde medmennesker, jeg sidder fast i følgende opgave:

En funktion f er bestemt ved f(x)=1/4x3-x2-x+4 - bestemmelse af ligning for tangenten til grafen for i f i punkt A

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2013 af peter lind

Ligningen for tangenten til grafen for en funktion f(x) i punktet (x0, f(x0) )er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2013 af Chrystine (Slettet)

Begynd med at differentiere funktionen f(x)=1/4x3-x2-x+4.
Spørg, hvis du er i tvivl om dit resultat


Svar #3
17. november 2013 af rasmuscaspar (Slettet)

y=6x+12, kan det passe?? :-D

Skriv et svar til: Mat b - på forhånd tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.