Matematik

Bestem f'(x)

17. november 2013 af gym001 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har fået en opgave der lyder således:     Bestem f'(x) når f(x)=4x^8*kvad(x)

Hjælp ved ikke hvordan jeg skal lave den :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2013 af SuneChr

Omskriv
f (x)  =  4x8·x1/2  =  4x17/2
og benyt
(axn) '  =  anxn-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2013 af nymannjakobsen (Slettet)

Hvis du har brug for mere hjælp til alle stepsne så er wolframalpha.com en god idé :-)


Skriv et svar til: Bestem f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.