Matematik

Vektorregning

18. november 2013 af AndersKaspersen (Slettet) - Niveau: A-niveau

I et koordinatsystem i plan er givet vektorerne = [2, -3] og b = [1, 4]

En firkant ABCD er givet ved A(0,0) og AB = 3 * aBC = 2 * b og AD = 3 * â - b.
Bestem sider og vinkler i ABCD.

Har fundet AB og BC, men har svært ved især AD. Jeg ved at |AD| = 3 * â - |b|.
Har fundet â til at være [3, 2] og |b| til at være 4,1231

Men skal jeg finde længden af â? Eller hvordan? For at finde længden af AD? Længden af en tværvæktor er jo det samme som retningsvektoren? Og længden af = 3,6056.

Kunne også godt bruge hjælp til længden af CD, og alle vinklerne.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Den opgave hardu jo kørende her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1409402

hvor du også har fået udførligt svar. Fortsæt diskussionen i den oprindelige tråd i stedet for at oprette en ny tråd om det samme.


Svar #2
18. november 2013 af AndersKaspersen (Slettet)

#1
Har valgt at fortsætte tråden dér, da jeg stadig har spørgsmål til opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så gå tilbage til den oprindelige tråd og fortsæt diskussionen der.


Svar #4
18. november 2013 af AndersKaspersen (Slettet)

#3

Er allerede gjort


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.