Matematik

Hjælp ligning..

24. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

5/4x + 7 = 13 + x


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2013 af exatb

5/4x = 13 + x - 7

5 = 4x(13 + x - 7)

5 = 52x + 4x- 28x


Svar #2
24. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

Bare svaret tak..


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2013 af kev22 (Slettet)

Tror X er 24... :) Men er ikke helt sikker...


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2013 af PeterValberg

Er det 5/(4x + 7) = 13 + x

eller 5/(4x) + 7 = 13 + x

eller (5/4)x + 7 = 13 + x

???

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp ligning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.