Matematik

Differential regning

25. november 2013 af Mie94 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-)

Jeg skal bare lige be-/afkraftes I dette:
(e^kt) = k*e^kt   - Det ved jeg er korrekt 

(e^-kt) = -K*e^-kt    - eller hvad ??


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2013 af SuneChr

Der mangler lige et mærke:

(ekt) '  =  kekt           og
(e- kt) '  =  - ke- kt


Svar #2
25. november 2013 af Mie94 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.