Eksamensforberedelse

Er det normalt, at 9. klasse er så hård?

30. november 2013 af Nørd1n (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Ja altså vi går i skole 34 timer om ugen + så har vi 4-5 afleveringer om ugen, og udover det har vi fremlæggelser og almindelige lektier... Nogle af mine venner fra andre skoler, har dage hvor de slet ingen lektier har for 0_o

Jeg synes bare det er virkelig hårdt med alle de lektier, det er også tit at vi (altså mig og dem fra min klasse) bliver nødt til at lave om på vores aftaler, fordi vi skal bruge HELE weekenden på lektier... Og det er virkelig stressende!

Jeg har 2 spørgsmål: Er det normalt i 9.? Vil jeg overhovedet kunne klare gymnasiet hvis jeg synes 9. er hårdt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2013 af Jegvedingenting

Hvor store er de afleveringer overhovedet? Snakker vi stile, et resume eller hvad?

Normalt skal jeg ikke kunne sige, for jeg har også haft perioder i folkeskolen med mange afleveringer og lidt pres. Du vil blot blive bedre rustet til gymnasiet jo mere pres der er i skolen. Så se det som noget positivt.


Svar #2
30. november 2013 af Nørd1n (Slettet)

Tak for dit svar :) Vi snakker stile (3-4 sider), reporter (ca. 10-12 sider), problemregninger o.s.v. Det er rigtig nok at jeg bliver bedre rustet, men jeg bliver næsten i tvivl om jeg overhovedet skal i gymnasiet...


Svar #3
30. november 2013 af Nørd1n (Slettet)

*rapporter


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2013 af Jegvedingenting

Mængden af afleveringer varierer lidt efter hvilket gymnaise du går på. Men nogen gange er livet præget af tider, hvor man føler at man ikke har mere overskud og hvor man bare har lyst til at give op. Så er det her, man skal tænke på alle de positive ting man kan få ud af det. Det motiverer personligt mig selv og gør at jeg kan fortsætte med kampgejsten oppe, og når jeg så har gjort mit arbejde færdigt, så kan jeg vende blikket tilbage på da jeg knoklede, også smile stolt :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2013 af Azayaz (Slettet)

Har du motivationen til at lave dine afleveringer og lektier? Hvis ja, så kan du nemt klare en gymnasie uddannelse. Men husk på; man skal yde for at nyde.

Svar #6
11. december 2013 af Nørd1n (Slettet)

Næhh, jeg er ikke motiveret, men jeg gør det alligevel. Tak for svar :)


Skriv et svar til: Er det normalt, at 9. klasse er så hård?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.