Musik

Er på bar bund. Musiklinjen???

01. december 2013 af Kirstenkaroline (Slettet)
Jeg skal vælge endeligt studieretning i aften, og for at være ærlig er jeg i syv sind.
Jeg står mellem at vælge musiklinjen (musik A, engelsk A, samf B) og den jeg er på nu, psykologilinjen (engelsk A, samf B, psykologi C).
Jeg vil gerne have mat B og fransk A, dette kan jeg få på begge linjer, så forskellen er om det bliver musik A eller psyk C. Jeg interesserer mig meget for begge ting. Der er lige det at jeg ikke har haft musik her i grundforløbet, men jeg har fået dispensation, så det er en mulighed alligevel, men derfor har jeg jo faktisk ingen anelse om hvordan undervisningen er, og om jeg kan lide det.

Jeg er endelig faldet til i min klasse, og jeg er helt ekstremt bange for hvordan det sociale vil blive i musikklassen. Jeg kender nogen i musikklassen, det er nogle søde mennesker, men det er jo ikke sikkert at jeg vil passe ind. Jeg har heller ikke særlig meget kendskab til musik i forvejen, og der går jo nogle ekstremt dygtige mennesker i den klasse.
Jeg elsker dog musik og vil gerne lære mere om det, jeg nyder at synge og jeg elsker den måde musik binder folk sammen på.
På den anden side finder jeg også psykologi helt vildt interessant.

Som I nok kan se så er jeg MEGET forvirret, og er sygeligt bange for at tage den forkerte beslutning :(

Oh vær sød at komme med et råd

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2013 af Froberger (Slettet)

Lyder, som om du helst vil vælge musiklinjen, men er bekymret for det faglige og det sociale.

Tal med den musiklærer, der har holdet. Han kan fortælle dig, hvad de har gennemgået. Sandsynligvis er det eneste, du behøver læse op, lidt elementær nodelære. Det burde kunne klares, evt. med lidt privatundervisning.


Skriv et svar til: Er på bar bund. Musiklinjen???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.