Matematik

Funktioner (f(x) og f'(x)

03. december 2013 af lglglgmama (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg sidder fast ved en opgave i 30 minutter nu, og jeg har stadig ingen ide til hvordan opgaven kan løses.

Det er tale om nr. 4b


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

opgaven lyder: Løs ligningen  f(x)=-2 ved hjælp af figuren. Brug bilaget som en del af forklaringen

f(x)=-2 betyder at y=-2. Derfor tegner du en vandret streg ved y=-2 og ser på hvornår grafen svarer til -2, altså det samme som hvornår f(x)=-2. Det første svar kan jeg give dig, det er x=-1. Der er et sted til.


Svar #2
03. december 2013 af lglglgmama (Slettet)

Det andet sted er så x=2

Kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

x er en anelse mindre en 2 for det andet skæringspunkt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2013 af SuneChr

# 2 og 3
f (2)  =  - 2


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, det har du vist helt ret i.


Skriv et svar til: Funktioner (f(x) og f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.