Studievejledning

Mangler jeg et fag?

04. december 2013 af artsimob (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg går på HHX på 2. år og har i dag fået at vide, at jeg mangler mindst 1 fag på C-niveau for at have nok fag til at fuldføre HHX. 

Jeg har 5 fag på A-niveau: Spansk, Dansk, Engelsk, Afsætning, Virksomhedsøkonomi

2 fag på B-niveau: Samtidshistorie og International Økonomi

Samt 5 fag på C-niveau: Erhvervsret, Markedskommunikation, Psykologi, Matematik, Samfundsfag.

Det er altså 12 i alt.

Men det er ikke nok eller hvad? Kravet er vist 4 a-fag, 3 b-fag og 1 c-fag. Jeg har et ekstra A-fag der kan dække det sidste B-fag, jeg mangler. Så hvorfor er det ikke nok med de her 12 fag? Kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2013 af Hexaemeron (Slettet)

Reglerne er defineret som et antal point, som man (som minimum) skal have inkluderet i sin studentereksamen. 

A-niveau = 3 point

B niveau = 2 point

C niveau = 1 point

du har således: (3*5) + (2*2) + (1*5) = 15 + 4 + 5 = 24 point

som jeg husker det skulle man have 25 eller 26 point som minimum på STX ...  


Skriv et svar til: Mangler jeg et fag?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.