Matematik

Areal mellem to funktioner

05. december 2013 af Randkhalil (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skitsér punktmængden M, som graferne for f(x)=x+4 ogg(x)=3x+4 samt den lodrette linje x=5 afgrænser, og bestem arealet af punktmængden M.

Hvordan finder jeg arealet her.
ved brug af formlen f(x)dx -g(x)dx ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

ja find dog først med den lodrette streg. det er g(x) -f(x) og så integralet selvfølgelig

Svar #2
05. december 2013 af Randkhalil (Slettet)

det forstår jeg ikke helt .. 


Svar #3
05. december 2013 af Randkhalil (Slettet)

altså skal jeg ikke bare starte med at integrere begge funktioner ... og indsætter grænserne også trække dem fra hinanden :)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Areal mellem to funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.