Andre fag
AT- og AP-prøve
12. november 2005 af
JGH (Slettet)
Vi skal afslutte AP med en prøve. Er der nogle, der ved, hvad den prøve kommer til at handle om?
Desuden skal vi have en prøve i AT. Men er det efter grundforløbet? Vi skal jo også have AT-forløb i 2.g og 3.g.
Hvis ja, er der så nogle, der ved, hvad prøven går ud på?
Desuden skal vi have en prøve i AT. Men er det efter grundforløbet? Vi skal jo også have AT-forløb i 2.g og 3.g.
Hvis ja, er der så nogle, der ved, hvad prøven går ud på?
Svar #2
12. november 2005 af JGH (Slettet)
En del af den nye reform:
AP = Almen Sprogforståelse
AT = Almen Studieforberedelse.
I den første lærer du om sprog og grammatik, mens den anden er tværfaglige forløb, der kører over 3-4 dage med forskellige fag. Fx har jeg lige haft om "Mad" med NV (Naturvidenskabeligt Grundforløb), engelsk og dansk.
AP = Almen Sprogforståelse
AT = Almen Studieforberedelse.
I den første lærer du om sprog og grammatik, mens den anden er tværfaglige forløb, der kører over 3-4 dage med forskellige fag. Fx har jeg lige haft om "Mad" med NV (Naturvidenskabeligt Grundforløb), engelsk og dansk.
Svar #3
12. november 2005 af maltbolsje (Slettet)
Så vidt jeg er informeret, skal vi have en AT-test i slutningen af grundforløbet. Den kommer ikke il at handle om de emner, I har beskæftiget jer med i AT-forløbene, men mere ooverordnet som "Hvad er empiri?" eller "Redegør for Blooms Taksonomi."
Svar #4
12. november 2005 af allan_sim
#0.
Det er op til hver enkelt skole, hvordan de vil evaluere AP og AT i grundforløbet. Det eneste sikre er, at der er tale om en intern evaluering, så der kommer ikke censor udefra.
Det er korrekt, at AT fortsætter i 2.g og 3.g, og der vil være en centralt fastsat prøve i 3.g.
Nærmere detaljer kan findes i bilag 8 og 9 i bekendtgørelsen:
http://www.retsinfo.dk/_GETDOCM_/ACCN/B20040134805-REGL
Det er op til hver enkelt skole, hvordan de vil evaluere AP og AT i grundforløbet. Det eneste sikre er, at der er tale om en intern evaluering, så der kommer ikke censor udefra.
Det er korrekt, at AT fortsætter i 2.g og 3.g, og der vil være en centralt fastsat prøve i 3.g.
Nærmere detaljer kan findes i bilag 8 og 9 i bekendtgørelsen:
http://www.retsinfo.dk/_GETDOCM_/ACCN/B20040134805-REGL
Skriv et svar til: AT- og AP-prøve
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
