Projektopgaven (9. kl.)

Overgangen fra barn til voksen

09. december 2013 af ansee (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej Mennesker,

vi er to piger fra niende klasse, som i denne unge har projekt uge, overemnet er overgange, vi har valgt emnet overgangen var barn til voksen. Vi kunne derfor godt tænke os at høre jeres meninng om hvornår man er voksen og om i er bange for at blive voksne :) - derud over har vi lidt problemer med at finde på et kreativt produkt, så hvis i har nogen ideer til et godt kreativt produkt, må i rigtig gerne komme med dem også :)

Vi glæder os rigitg meget til at høre fra jer :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2013 af SBJ1 (Slettet)

En ting er jo hvad loven siger. Fx hvornår må man stemme, hvornår må man købe øl, vin og spiritus, hvad er den seksuelle lavalder, hvad er den kriminelle lavalder osv. Det kan i finde på nettet. Den anden del er jo hvornår man føler sig voksen. Så det med at være voksen kan enten beskrives som noget der fremgår af ens døbsattest (altså alene afhængig af hvor gammel man er) eller også har det med ens egne følelser at gøre - hvornår man føler sig voksen. Når man fx selv får børn føler man sig nok rigtig voksen fx.

Alle er nok lidt bange for at blive voksne. Man er nok altid lidt bange for det man ikke kender...

Et kreativt produkt kunne være et lille skuespil hvor I viser en der taler "voksensprog" og en der taler "barnesprog" for til sidst at sige noget om, at der er specielle forventninger til hvordan man opfører sig alt efter hvor gammel man er...

God fornøjelse med arbejdet!


Skriv et svar til: Overgangen fra barn til voksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.