Matematik

Ligning.

10. december 2013 af mariagwen (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Er der nogle der kan hjælpe med den her opgave?
 

5 x (9+3x) = 3 - 6x = 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

hvad skal du med den?

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2013 af hesch (Slettet)

5 • (9+3x) = 3 - 6x      =>                                  ( gang ind i parantes )

45 + 15x  = 3 - 6x       =>                                  ( træk 3 fra og 15x på begge sider )

42 = -21x                   =>                                  ( divider med -21 på begge sider )

x = -2


Svar #3
11. december 2013 af mariagwen (Slettet)

#1
hvad skal du med den?


Skriv et svar til: Ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.