Matematik

Ligning i koordinatsystem

11. december 2013 af nejjegerej (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Tegn i et koordinatsystem linjerne l og m:

l: y=1,5x+2

m: y=x+1

please hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Måske mener du

l: y = 1,5x + 3   ?

Bestem koordinaterne for to punkter på hver linie. Træk den rette linie gennem det relevante punktpar.


Svar #2
11. december 2013 af nejjegerej (Slettet)

Ja, undskyld. den hedder l: y=1,5x+2


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nå, nu er det så ændret til y = 1,5x + 2  ?


Svar #4
11. december 2013 af nejjegerej (Slettet)

ja, det er jo det jeg ikke ved


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Læs forklaringen sidst i #1.


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. december 2013 af 123434 (Slettet)

2# y=1,5x+2

x  1        2      3        4

y  3,5     5      6,5      8

Tegn disse punkter ind i et koordinatsystem


Skriv et svar til: Ligning i koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.