Matematik

Ligninger - f(x)

12. december 2013 af Metz83 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HEJ

jeg sidder med nogle ligninger lige nu, men jeg kan ikke rigtig komme videre.

Er der ikke en der kan forklare mig hvad f(x) bruges til??

Mit spørgsmål lyder:

Løs ligningssystemerne grafisk:

f(x) = x + 1  og  f(x) = 3

Dejligt hvis der er en der kan forklare mig hvordan jeg skal regne det ud!:)

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

f(x) er en funktion, nogen gange kalder man den ogsaa y, hvis du er mere bekendt med det.
Opgaven loeses ved grafisk at aflaese skaeringspunkt mellem de to funktioners grafer. Har du ingen grafer skaldu foerst tegne disse.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2013 af 123434 (Slettet)

x+1=3

x+1-1=3-1

x=2


Skriv et svar til: Ligninger - f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.