Matematik

f '(x) = 0

13. december 2013 af ErikDyrby (Slettet) - Niveau: B-niveau

f '(x)=(x2-2x+1)*ex dette er så divideret med (x2+1)2

Nogen der hvad hvordan man "koger" udtrykket ned til en andengradsligning lommeregner er tilladt, på for hånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Mener du, at

f '(x) = (x2 -2x +1)·ex / (x2+1)2 = (x-1)2·ex / (x2+1)2 ?

Da ex > 0 og (x2+1)2 > 0 vil der gælde f '(x) = 0 ⇒ (x-1)2 = 0 .


Skriv et svar til: f '(x) = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.