Matematik

1. ordens differentialligning

14. december 2013 af Woman31 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. 

Jeg sidder her med min SRP i mat A & kemi A. Jeg skal løse en 1. ordens differentialligning, som er givet ved:

dA/dt = F*Ka*A^mave - K*A

Løsningen er givet ved:

A(t) = (Ka*F*A0)/(Ka-K)*(exp(-K*t)-exp(-Ka*t))

Er der nogen, som kan forklare mig dennes fremkomst? 

På forhånd tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2013 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
14. december 2013 af Woman31 (Slettet)

Er b = F * Ka*Amave, a= K og y=A i dette tilfælde ved brug af panserformlen? 


Skriv et svar til: 1. ordens differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.