Matematik

HASTER

15. december 2013 af samsamsamsam (Slettet)

Er der nogle som vil hjælpe med denne opgave? Kan virkelige ikke finde ud af den

Jeg skal gøre rede for om påstanden, om at reaktionshastigheden bliver fordoblet ved en øgning på 10 kelvin.

Jeg har en funktion der ser således ud:

y = 0,0014x - 0,0053 hvor y angiver 1/Δt  og x angiver temparaturen

Jeg har også en tabel, men er ikke sikker på om jeg skal bruge den:

Håber, at der er nogle dygtige mennesker, som vil hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2013 af peter lind

Du har sandsynligvis foretaget en lineær regression; men du skal foretage en eksponentiel regression


Svar #2
15. december 2013 af samsamsamsam (Slettet)

 så ser funktionsforskriften således ud: y = 0,0065e0,0535x

Skal jeg nu bare sige:

y = 0,0065e0,0535·10, eller?


 


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. december 2013 af peter lind

Du skal se på hvad der sker hvis du forøger temperaturen med 10º


Svar #4
15. december 2013 af samsamsamsam (Slettet)

Hvordan gør jeg præcist det? 

- Skal jeg bare erstatte det med x?


Skriv et svar til: HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.