Matematik

Er der fejl i følgende stykker?

16. december 2013 af 123434 (Slettet)

x^2-2x=x(x-2)=0⇔(x=0 V x=2)

x^2-6x-7=0

x=7 V x=-1

(x-7)(x+1)

 (3x+6)/(9y+12)

3(x+2) / 3(3y+4)

(x+2)/(3y+4)

 (x-ax)/(1-a)

x(1-a)/(1-a)=x

(6x+3)/(2x+1)

3(2x+1)/(2x+1)=3

 I en retvinklet trekant er målene følgende b=20,3  c=34,7 

Siden a er √(34,7^2-20,3^2)=28,1 cm

 I en retvinklet trekant er målene følgende B=65 grader, a=86 cm

b ønskes: 86*tan(65)=184,4cm

Tak på forhånd og god aften


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

Det ser rigtigt ud alt sammen. Husk dog at du ikke må angive svaret med enheder (cm) når der i opgaven ikke er angivet enheder.


Svar #2
16. december 2013 af 123434 (Slettet)

Tak Ven. Sov godt. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Udtrykket (x-ax)/(1-a) reduceres til x med forbeholdet, at a ≠ 1 .

Tilsvarende reduceres (6x+3)/(2x+1) til 3 med forbeholdet x ≠ -1/2 .

Disse forbehold er det vigtigt at angive.

I stykket med den retvinklede trekant skal der gradtegn på vinklen: b = 86·tan(65º) , idet tan(65) betyder tangens af 65 radianer.


Skriv et svar til: Er der fejl i følgende stykker?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.