Matematik

Bedøm karakter?

17. december 2013 af xire (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP! :-)

Nogen flinke mennesker der kan bedømme en nogenlunde karakter ud fra denne besvarelse? Kunne være fedt!! 

Eksamenssættet fra 6 dec 2013.

Jeg ved delprøven udenhjælper midler tæller med selvfølgelig, der jeg sikker på 4 rigtige ud af de 6.


Svar #1
17. december 2013 af xire (Slettet)

.

Vedhæftet fil:EKSAMEN.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du angiver ikke, hvilket eksamenssæt (gymnasieretning og niveau), det drejer sig om, men det ser ud til at være sættet for HF Mat B:

http://www.uvm.dk/Uddannelser/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/131206%20MatB-hfe-06122013.ashx

Opg 8 a) . Det er upræcist formuleret, hvor du skriver, at grafen skærer i x = -2.
b) Du har ikke differentieret funktionen korrekt. Tangentligningen er ikke korrekt.

Opg 10 a) er korrekt.
b) Talværdien for trekantens areal er korrekt, selv om den er ukorrekt rundet til 3 dec. Man savner dog den eksakte værdi og lidt flere mellemregninger. Ved beregningen af hele grundplanens areal bør man ikke runde af i mellemregningerne. Ingen af decimalerne i dit resultat er korrekte.
c) Du bestemmer ikke skalaforholdet korrekt, og dermed bliver |FG| ikke korrekt.

Opg 11 a) er korrekt.
b) er ikke korrekt. Man får i stedet

BMI = exp((F+102,7)/42,9)

Opg 12 a) Dit udtryk for f(x) er ikke korrekt; sammenlign med udtrykket i opgaveteksten. Du har en kvadratrod inde i en anden kvadratrod. Det korrekte udtryk er en sum af to kvadratrødder.
b) Man skal finde minimum for funktionen f(x). Eftersom din funktion er forkert, finder du ikke det korrekte minimum. Som nævnt i den anden tråd er den eksakte løsning i b) x = 150/39 ≈ 3,846 .

Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1417892 for flere forklaringer til det samme opgavesæt.


Skriv et svar til: Bedøm karakter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.